Poziv na razgovor (intervju) za imenovanje zamjenika/ce državnog tajnika i glavnog/e tajnika/ce Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Slika /slike/zapošljavanje.jpg

Središnji državni ured poziva na razgovor (intervju) kandidate/kinje prijavljene za imenovanje zamjenika/ce državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i imenovanje glavnog/e tajnika/ce Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Pozivaju se kandidati/kinje prijavljeni/e na Javni natječaj za imenovanje zamjenika/ce državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i Javni natječaj za imenovanje glavnog/e tajnika/ce Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, objavljeni u „Narodnim novinama“, broj 115/2023 od 06. listpoda 2023. godine, na web stranicama Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i Ministarstva pravosuđa i uprave, na razgovor (intervju) radi utvrđivanja njihovih stručnih znanja, sposobnosti i vještina te dosadašnjih rezultata rada koji će se održati u službenim prostorijama Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Pantovčak 258, 10000 Zagreb, dana 26. listopada 2023. godine s početkom u 10.30 sati.

​Detaljnije u dokumentu u privitku.

Pisane vijesti

Dokumenti