Oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme

Slika /slike/OGLAS ZA PRIJAM U DRŽAVNU SLUŽBU NA ODREĐENO VRIJEME.png

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske raspisuje Oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme.

Rok za podnošenje prijava na oglas je 8 dana od dana objave oglasa na mrežnim stranicama Ministarstva pravosuđa, uprave i  digitalne transformacije.

Na temelju članka 165. stavka 1. Zakona o državnim službenicima (Narodne novine, broj 155/23) i točke III. alineja 1. Odluke Vlade Republike Hrvatske o zabrani novog zapošljavanja državnih službenika i namještenika u tijelima državne uprave te uredima i drugim stručnim službama (Narodne novine, broj 35/22 i 37/23), Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, raspisuje Oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme.

Tekst Oglasa kao i Opis poslova te podaci o plaći radnog mjesta te prijavni obrazac, nalaze se u dokumentima u privitku.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od 8 dana od dana objave oglasa na mrežnoj stranici Ministarstva pravosuđa, uprave i digitalne transformacije mpudt.gov.hr, zaključno do 26. lipnja 2024. godine, neposredno ili poštom na adresu: Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Pantovčak 258, 10 000 Zagreb, s naznakom »Za oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme u Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske«.Pisane vijesti