OBAVIJEST STRANKAMA

Slika /NG/Ilustracije/i kao informacija.jpg


U ovom trenutku činimo sve kako bismo što prije osposobili Ured za redovan rad, a o svim važnijim informacijama pravovremeno ćemo vas obavještavati na mrežnim stranicama Ureda. Do tada, stojimo vam na raspolaganju putem adresa elektroničke pošte te iznimno putem telefonskih linija

Uslijed okolnosti izazvanih potresom koji je u nedjelju 22. ožujka 2020. pogodio Zagreb, obavještavamo vas kako zgrada Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske na adresi Trg hrvatskih velikana 6, nažalost, do daljnjeg nije u funkciji za rad sa strankama.
 
Naime, na temelju preliminarnog i brzog pregleda predstavnika volontera inženjerskih struka Civilne zaštite, u organizaciji Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, procijenjeno je da je zgrada neupotrebljiva zbog niza oštećenja.
 
Slijedom navedenog, kao i zbog sigurnosti i zaštite djelatnika i stranki, dužni smo poduzeti dodatne mjere opreza te vas obavještavamo da će prostorije Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske do daljnjeg biti zatvorene.
 
Također, želimo vas izvijestiti kako je zbog oštećenja prekinuta većina telefonskih linija, no i dalje, kao i do sada, svima vama stojimo na raspolaganju putem adresa elektroničke pošte koje možete pronaći ovdje te iznimno putem sljedećih telefonskih linija:
 
SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA HRVATE IZVAN REPUBLIKE HRVATSKE
centrala i pisarnica
Tel: +385 1 6444 680
 
KABINET DRŽAVNOG TAJNIKA
Tel.: +385 1 6444 666
 
URED DOBRODOŠLICE
upiti u vezi statusnih pitanja - primitka u hrvatsko državljanstvo, zdravstvenog osiguranja i sl.
Tel.: +385 1 6444 698
 
SEKTOR ZA PROVEDBU I NADZOR PROGRAMA I PROJEKATA HRVATA IZVAN REPUBLIKE HRVATSKE
upiti u vezi provedbe natječaja, programa i projekata i sl.
Tel.: +385 1 6444 686
 
GLASNOGOVORNICA
upiti medija
Tel.: +385 1 6444 672
 
U ovom trenutku činimo sve kako bismo što prije osposobili Ured za redovan rad, a o svim važnijim informacijama pravovremeno ćemo vas obavještavati na mrežnim stranicama Ureda.
 
Koristimo priliku svima vama iskazati snažnu potporu u ovim izvanrednim okolnostima koje zajedno proživljavamo. Uzevši u obzir teškoće s kojima se susrećemo, a koje su uzrokovane ovim nepredvidivim okolnostima, molimo vas za dodatno strpljenje i razumijevanje.

Stranica