Objavljen Natječaj za upis polaznika na poslijediplomski specijalistički studij "Obrazovni pristup hrvatskom kao inom jeziku u ranom odgoju i obveznom obrazovanju u akademskoj godini 2020./2021."

Slika /slike/Učiteljski fakultet - natječaj.jpg

Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisao je Natječaj za upis polaznika na poslijediplomski specijalistički studij „Obrazovni pristup hrvatskom kao inom jeziku u radnom odgoju i obveznom obrazovanju u akademskoj godini 2020./2021., a prijave se zaprimaju do 31. ožujka 2021. godine.

Pokretanje novoga studijskog programa Učiteljskog fakulteta - poslijediplomskoga specijalističkoga studija pod nazivom „Obrazovni pristup hrvatskome kao inome jeziku u ranom odgoju i obveznom obrazovanju“, prvi je takav program u Republici Hrvatskoj. Smatramo kako je riječ o hvalevrijednom programu Učiteljskog fakulteta koji ide ukorak s potrebama vremena i hrvatskih zajednica u svijetu.
 
Dodatno usavršavanje iznimno je važno svima, pa tako i učiteljima koji rade u hrvatskim zajednicama diljem svijeta s djecom kojima je hrvatski jezik najčešće nasljedni jezik. Središnji državni ured iskazuje zadovoljstvo zbog pokretanja ovoga poslijediplomskog specijalističkog studija.
 
Sve informacije o studiju dostupne su na mrežnim stranicama Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na poveznici u nastavku Natječaj za upis polaznika na poslijediplomski specijalistički studij Obrazovni pristup hrvatskom kao inom jeziku u ranom odgoju i obveznom obrazovanju u akademskoj godini 2020./2021. | Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu (unizg.hr).

Pisane vijesti