Završila je sjednica trećeg saziva Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske

  • Slika /slike/Završetak sjednice  - zajednička.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Danas, 8. srpnja 2022. godine završena je sjednica trećeg saziva Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Na kraju sjednice državni tajnik Milas izrazio je zadovoljstvo te naglasio: „Čuli smo sjajne ideje i prepoznali smo kvalitetne projekte, a dodatan doprinos tome daju članovi Savjeta koji su spremni odreći se vlastitog slobodnog vremena kako bi radili na zajedništvu hrvatskoga naroda diljem svijeta."

Predsjednik Savjeta Ivan Gugan u svojem je završnom obraćanju istaknuo kao pozitivnu okolnost  to što Savjet ima dosta mladih i novih članova, ali i da će iskustvo koje imaju ponovno imenovani članovi Savjeta zasigurno doprinjeti realizaciji svih prijedloga i ideja koje su kroz prethodni saziv Savjeta dobro prihvaćene od strane svih koji su uključeni u projekte koji povezuju hrvataku državu  i Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Ističemo, na današnjoj Plenarnoj sjednici sudjelovao je Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković koji je izrazio zadovoljstvo velikim odazivom predstavnika Hrvata koji žive izvan Republike Hrvatske što pokazuje njihovu predanost nastavku kontinuiranog dijaloga kroz sjednice Savjeta.

Pisane vijesti