Obavijest strankama

Slika /slike/SDUHIRH/SDUHIRH 2.png

Procijenjeno je da je zgrada u kojoj je smješten Središnji državni ured za Hrvate izvan RH neupotrebljiva zbog oštećenja uzrokovanih potresom, zbog čega će prostorije Ureda do daljnjeg biti zatvorene i izvan funkcije za rad sa strankama

Na temelju preliminarnog i brzog pregleda predstavnika volontera inženjerskih struka Civilne zaštite, u organizaciji Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, procijenjeno je da je zgrada, na Trgu hrvatskih velikana 6, u kojoj je smješten Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske neupotrebljiva zbog niza oštećenja uzrokovanih potresom koji je u nedjelju, 22.ožujka 2020. godine, pogodio Zagreb i središnji dio Hrvatske.
 
Zbog sigurnosti i zaštite djelatnika i stranki dužni smo poduzeti dodatne mjere opreza u ionako kompleksnoj situaciji uzrokovanoj pandemijom koronavirusa.

Slijedom navedenog, obavještavamo vas da će prostorije Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske do daljnjeg biti zatvorene i izvan funkcije za rad sa strankama.

Djelatnici Ureda u narednom razdoblju bit će dostupni strankama svaki radni dan u uredovno radno vrijeme putem adresa elektronske pošte koje možete pronaći na ovoj poveznici.

S obzirom na sve navedeno, kao i otežane uvjete rada, molimo vas za dodatno strpljenje i razumijevanje.

Stranica