NAJAVA: Sjednica Savjeta Vlade Republike Hrvatske

Slika /NG/11 studeni/Savjet VRH/SS VŽ.jpg

U Varaždinu se od petka 8. do subote 10. studenoga 2019. godine održava Treća sjednica drugog saziva Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Članove Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske primit će u petak, 8. studenoga 2019. godine, u 17.15 sati u Gradskoj vijećnici na Trgu kralja Tomislava 1, gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok.
 
Službeno otvorenje sjednice predviđeno je u subotu, 9. studenoga 2019. godine, s početkom u 9.00 sati u Hotelu Turist, na adresi Aleja kralja Zvonimira 1 u Varaždinu. Službenom otvorenju nazočit će predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas i drugi visoki uzvanici.
 
Nakon završetka radnog dijela, usvojenih zaključaka i preporuka s Treće sjednice drugog saziva Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske, u nedjelju 10. studenoga 2019. godine, u 13.30 sati predviđene su izjave za medije u Hotelu Turist gdje se održava sjednica.
 
Savjet Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske pomaže Vladi u kreiranju i provedbi politike, aktivnosti i programa u odnosu na Hrvate koji žive izvan granica Hrvatske, a čine ga najugledniji predstavnici hrvatskih zajednica iz cijeloga svijeta i predstavnici najznačajinijih institucija u Republici Hrvatskoj.
 

Stranica